Ons verhaal

U overweegt uw woning te verkopen of te verhuren?

Neem dan zeker even de tijd om te luisteren naar het verhaal van de grootste vastgoedorganisatie ter wereld, CENTURY 21 Woonkantoor.

Ook in België zijn wij met meer dan 150 kantoren de afgetekende marktleider in vastgoed. Bij ons werkt u met een vastgoedspecialist, perfect opgeleid en bijgeschoold waar nodig.

Uw woning verkopen:

Een advertentie plaatsen en wachten op een telefoontje… Een bezoek brengen met kopers zonder hun koopcriteria te kennen… Na een rondleiding de koper uitzwaaien en wachten tot hij misschien iets laat weten… Dit is NIET de manier waarop wij uw woning willen verkopen.

Hoe kunnen wij u helpen?

Wij wachten niet tot kopers zich aanbieden maar gaan deze zelf opzoeken. Aan de hand van de opgegeven koopcriteria zoeken wij de juiste koper voor uw woning. Het bezoek ter plaatse wordt afgerond met een evaluatie. Op die manier gaan we samen op zoek naar de mogelijke ‘klik’ met uw woning. Eventuele verbouwingsobstakels alsook de financiering worden met de kopers besproken.

Waarom Century 21 Woonkantoor

"Onze beloftes krijgt u zwart op wit. Zo onderscheiden we ons van andere makelaars die zwaaien met talrijke beloftes."

Professionele schatting met verslag

Uw woning verkopen begint met de juiste prijs. Een correcte schatting is daarom uiterst belangrijk.

Verschillende parameters beïnvloeden de waarde van de woning.

Objectieve cijfers zoals grondoppervlakte, bewoonbare oppervlakte en de afwerkingsgraad worden getoetst aan subjectieve elementen zoals de ligging en het vraag en aanbod mechanisme. Binnen ons netwerk zijn wij de vastgoedspecialist in uw regio, op deze manier kennen wij de buurt en de prijzen, zo kunnen wij een correcte en marktconforme waarde bepalen.

Stijlvolle foto's en voorstelling

Omdat de eerste indruk zo belangrijk is, zorgen wij voor een professionele en mooie voorstelling van uw eigendom, zowel de foto’s als de beschrijving zijn de basis van deze eerste indruk. In samenspraak met u (of eventueel huurders of bewoners) wordt een afspraak gemaakt om uw woning van zijn mooiste kant in beeld te brengen. Op een zonnige dag komt ons verkoopteam ter plaatse om met professioneel materiaal een fotoreportage te maken. Ook eventuele nabewerkingen van de foto’s nemen wij voor onze rekening. Kortom, we zorgen voor een mooie, aantrekkelijke presentatie zodat heel wat kandidaat-kopers zich aangesproken zullen voelen om uw woning te bezoeken.Buurtmailings

Voor elke woning die CENTURY 21 Woonkantoor te koop stelt, worden flyers opgemaakt. De flyers worden geprint op kwalitatief papier en worden zeer snel persoonlijk bedeeld in de ruime buurt rond de woning. Niet zelden helpen buurtbewoners immers woningen in hun straat of wijk aan een nieuwe eigenaar. Mensen spreken erover, raden de woning aan bij vrienden, familie of kennissen. Ook voor woningen die pas verkocht zijn, wordt een flyer opgemaakt en bedeeld. Op deze manier wordt men vertrouwd met de naam CENTURY 21 Woonkantoor. Voor wie op dat moment op zoek is naar een nieuwe woning zal het ook een aanzet zijn om ons aanbod aan panden te bekijken op onze website.

Match mail

Een up to date databank is onze basis voor een goede match mail. Elke nieuwe woning wordt getoetst aan de koopcriteria opgegeven door de kandidaat-kopers. Uw woning komt op die manier mooi gepresenteerd in de mailbox van de juiste kopers terecht, zo zijn kopers slechts 1 klik verwijderd van de aanvraag naar meer info of een bezoek.

Uw woning in de kijker

Een doorgedreven bekendmaking is de basis van een goed resultaat.

Etalage: uw woning komt in de spotlight te staan van onze etalage.

Website: Wij schuwen geen enkele vastgoedsite, uw woning komen ze ongetwijfeld tegen.

"Een bezoek wordt steeds afgerond met een evaluatie die we maandelijks met u samen overlopen."

Met kopers op bezoek

Uw woning tonen of uw woning verkopen? Wij kiezen voor optie 2! Een degelijke kennis van de koopcriteria of de financieringsmogelijkheden van de kopers vormt de basis van een goed bezoek. Onze vastgoedmakelaars beschikken tevens over de nodige technische kennis van uw woning en hebben voldoende bouwkundige bagage en praktische inzichten om kopers uitleg te geven over mogelijkse aanpassingswerken of verbouwingen.

Een bezoek wordt steeds afgerond met een evaluatie die we maandelijks samen met u overlopen. Uit de evaluatie wordt interessante informatie gefilterd die we gebruiken bij volgende bezoeken, op die manier kunnen we kopers voorafgaand nog beter selecteren.

Nationale campagnes

Met meer dan 150 vastgoedkantoren in België, kan CENTURY 21 Woonkantoor ook rekenen op enkele grootse nationale campagnes. Er wordt telkens ingespeeld op actuele thema’s. Via grootschalige marketingcampagnes met enorme billboards langs drukke wegen en drukbezochte plaatsen, banners op Immoweb en een duidelijke aanwezigheid in het straatbeeld worden kandidaat-kopers uitgenodigd om hun droomwoning bij ons te kopen.

"Twee keer per jaar organiseert Century 21 Woonkantoor een openwoningdag. De geïnteresseerden hoeven geen afspraak te maken. Op die manier ligt de drempel lager en krijgt u meer potentiele kopers over de vloer."

Openwoningdagen

Twee keer per jaar organiseert CENTURY 21 Woonkantoor een openwoningdag. Op die dag worden heel wat panden voor kandidaat-kopers open gesteld. De geïnteresseerden hoeven geen afspraak te maken en kunnen vrij de woning bezoeken. Op die manier ligt de drempel lager en krijgt uw woning meer potentiële kopers over de vloer. Uiteraard is er in elke woning een medewerker van CENTURY 21 Woonkantoor aanwezig om hen te begeleiden waar nodig. De actie wordt ook uitvoerig bekend gemaakt door middel van publiciteit via verschillende kanalen: De Streekkrant, specifieke mailings, folders...