Verkoop

Verkoop je onroerend goed met

CENTURY 21 Woonkantoor

Beter, sneller en makkelijker verkopen!

Je huis of appartement verkopen is best een stressvolle onderneming. Het vergt veel kennis en tijd. Als je de verkoop alleen regelt, dreig je veel geld mis te lopen!

Ben je wel zeker over de exacte waarde van je pand? Kan je zelf professionele foto’s nemen die je pand voldoende in de kijker zetten? Heb je tijd genoeg om mensen rond te leiden en voor de administratieve rompslomp?

Wij kunnen alles voor je regelen!


Gratis waardebepaling

Als expert bepalen we gratis de reële waarde van je goed op basis van onze kennis van de lokale markt.


Vraag hier een gratis waardebepaling aan

Grondige analyse van uw woning

Uw woning wordt grondig geanalyseerd. Onze experten bepalen samen met u de reële waarde van uw woning op basis van hun kennis van de lokale markt.Uw woning wordt grondig geanalyseerd. Onze experten bepalen samen met u de reële waarde van uw woning op basis van hun kennis van de lokale markt.

Tekoopstelling

Uw woning wordt in de watten gelegd. Wij nemen professionele foto’s en zetten uw woning in de spotlight. U wordt maandelijks op de hoogte gebracht van de gebeurde activiteiten. Wij streven naar de verkoop van uw woning.

Dienst na verkoop

Eénmaal uw woning verkocht is, begeleiden wij u verder tot het verlijden van de notariële akte. Alle nodige formaliteiten worden in orde gebracht. Wij regelen onder andere de overname van uw elektriciteit, gas en water.Tips om uw woning verkoopklaar te maken

Het gezellig maken in de woning volstaat niet om een woning verkocht te krijgen. Uw woning moet aantrekkelijk zijn voor kandidaat-kopers. Die moeten er zich onmiddellijk thuis kunnen voelen. Hier vindt u 7 nuttige tips om uw woning sneller te verkopen, aan een comfortabele prijs!#1 Zorg voor een goede eerste indruk

De eerste drie minuten van een bezoek zijn uiterst belangrijk! Verwijder eventueel onkruid aan de inkom, zorg voor een nette voordeur, ledig de brievenbus, klop een vloermatje uit… Laat hekjes en poortjes open zodat de kandidaat-koper zich welkom voelt!

#2 Veel lichtinval en sfeervol inrichten

Maak de woning nog niet meteen leeg. Een kleine poef of een speeltapijtje mogen er wel uit, maar de grote meubelen kunnen beter nog even blijven staan. Kies voor neutrale decoratie, zoals een vaas met een bloem of wat kaarsen. Ook een lege kamer – die u zelf nooit gebruikte – kunt u een functie geven, als logeerkamer bijvoorbeeld. Indien nodig kunt u meubilair verschuiven. Verwijder meubelen van voor het raam en laat het daglicht volop naar binnen vallen. Zorg er voor dat alle rolluiken volledig open zijn. Laat ook uw lichtarmaturen hangen. Zo ziet de potentiële koper welke mogelijkheden de verlichting biedt. Bij bezoeken ’s avonds kunt u een huiselijke sfeer creëren door met behulp van sfeerlicht wat bij te verlichten. Ook in de tuin kunt u ’s avonds bij voorkeur het licht aansteken.

#3 Grote schoonmaak

Een grote schoonmaak betekent eerst en vooral: opruimen. Maak komaf met persoonlijke verzamelingen, fotokaders en decoratie. Onopgeruimd oogt slordig en doet de koper denken dat u de woning niet onderhouden hebt. Alles opruimen, stofzuigen en dweilen, tot in de details, is een must. Maar vergeet ook niet het huis te verluchten om onaangename geurtjes weg te krijgen. De meest verkoop bevorderende geur is deze van vers gebakken brood of cake. Ook vers gezette koffie of een bos bloemen zorgen voor een huiselijk gevoel. Geurkaarsen of -stokjes vermijd je beter, dat lijkt verdacht.

#4 Denk ook aan de buitenkant van de woning en de tuin!

Ook de zaken rondom de woning zullen door kandidaat-kopers gescreend worden. De tuin ligt er dus beter fris en netjes bij. Verwijder gevallen bladeren, rijd het gras af en snoei de haag. Mos of bladeren horen niet thuis in de dakgoot of op het plat dak, zo voorkomt u waterophopingen die kunnen geïnterpreteerd worden als een te vervangen dak of goot. Maak ook het tuinmeubilair schoon en plaats het uitnodigend op het terras of berg het netjes gestapeld op in een berging tijdens de winter.

#5 Herstellingen uitvoeren

Een piepende voordeur is geen mooi welkom voor een kandidaat-koper. Hetzelfde geldt voor een druppelende kraan, een stukje losgekomen pleisterwerk of een loszittende plint. In een mum van tijd zijn deze kleine reparaties opgelost. En alles ziet er meteen ook mooier uit op de foto. Let ook op de kleine dingen, zorg ervoor dat het toiletdeksel gesloten is, dat alle kasten dicht zijn, tafels proper…

#6 Keuken en badkamer op hun best

De keuken is één van de plaatsen waarop kopers het meeste letten! Maak de koelkast en de oven extra schoon (denk ook aan de binnenkant), verwijder overtollige extra toestellen, reinig kookplaten en zorg voor een net aanrecht. Stop in de badkamer medicijnen en tandpasta in kastjes of rekjes. Vuile was in de trommel of in de wasmachine. Reinig betegeling en let extra op de kleur van de voegen. Verwijder ook kalkaanslag!

#7 Huisdieren

Niet iedereen houdt van huisdieren. Probeer ze daarom zoveel mogelijk uit het zicht te houden van kopers. Steek ze eventueel voor aanvang in een hondenren of box.